Kultudvar

Közösségi finanszírozott kulturális élmények a
társasházak megújításáért

Házirend

1. A belső udvar koncerteken kizárólag érvényes jeggyel lehet részt venni. A jegyet online és a helyszínen is meg lehet vásárolni, de a koncertre limitált létszámú közönséget tudunk beengedni, úgyhogy elővételben érdemes jegyet váltani, mert a helyszínen nem áll módunkban a megszabott befogadóképességen felül több embert beengedni.

2. A közönség a koncert időtartama alatt a belső udvaron tartózkodhat. Az emeletekre felmenni tilos, erre a társasház nem adott engedélyt.

3. A jegyszedő utasításainak megfelelően a koncert előtt 30 perccel lehet belépni a belső udvarra és a koncert után 30 perccel el kell hagyni a helyszínt.

4. A társasházi kukák nem használhatóak saját szemét gyűjtésére, kérjük a saját szemét gyűjtésére az utcán található köztéri kukákat használd.

5. Az előadókkal való személyes kapcsolatfelvételre a koncert után van lehetőség, ha arra az adott előadó nyitott. Kérjük a koncert előtt ne foglald le az előadókat autogram vagy közös fotó miatt.

6. A koncert alatt zárható üveges italok fogyasztása megengedett, de poharas üdítő vagy alkohol fogyasztása tilos.

7. Kérjük tartsd tiszteletben a társasház értékeit és fordíts figyelmet a közösség lakóhelyének tisztaságára.

8. Eső esetén lehetőség van a jegyek árának visszatérítésére, amelyet az info@lakaskoncert.hu email címre küldött kérésre visszautalunk neked. Ha nem kérvényezed a jegy árának visszatérítését, akkor a jegyed az előre meghirdetett esőnapon automatikusan érvényessé válik.